Home De Groeve Glasvezel

Glasvezel

De Groeve is sinds de lente van 2017 aangesloten bij het Drents Glasvezel Collectief (DGC). Het DGC omvat 30 dorpen en kernen in de gemeenten Aa en Hunze, Assen en Tynaarlo.

Achter de schermen wordt er  hard gewerkt. Wanneer er gegraven gaat worden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk is nog niet bekend, maar we zullen eerst rondgaan om de nodige handtekeningen voor de contracten te werven.

Echter: LET GOED OP!! Mocht Ziggo of KPN met een leuke aanbieding komen, kijk dan heel erg goed uit hoe lang je er dan aan vast zit! Grote kans, dat je voor 2 jaar tekent en dus mogelijk niet direct mee kunt doen met het glasvezel. En later aanleggen kost meer geld. Wanneer je toevallig moet graven in de tuin (waar mogelijk glasvezel gaat komen), is het verstandig om gelijk een buisje te laten aanleggen. Info bij Elibeth Geertsema.

Namens De Groeve houden Elibeth Geerstema, Ton van Gils, Marjo Jonker, Astrid Ongena, Ronald Lutjens, Marjan Bouwmeester en Dina de Boer zich bezig met het glasvezelgebeuren.

Hier vindt u de voordelen van glasvezel op een rijtje: https://www.youtube.com/watch?v=CGEPmZZCGss

Glasvezel nieuws

Glasvezel

Wees er even alert op: wanneer u een contract met Caiway heeft afgesloten,...

Glasvezel

Er wordt momenteel hard gewerkt om De Groeve aan te sluiten op het...

Werkzaamheden glasvezel

Aan De Steeg en het oosteinde van de Molenkamp zijn al de eerste...

Een mailadres in Gmail of Outlook aanmaken

Als u overstapt op glasvezel dan komt uw Ziggo/KPN mail te vervallen. De...

52,5% – en aanmelden kan nog!

Intussen ligt het aanmeld-percentage voor glasvezel in ons gebied bij 52,5%.