Home Adverteren op deze website

Adverteren op deze website

De website De Nieuwsmolen trekt dagelijks bezoekers en fungeert daarmee als interactief platform in De Groeve. Door online te adverteren bereikt u de inwoners van De Groeve. We bieden verschillende online advertentiemogelijkheden waarmee u onder de aandacht kunt komen. Daarnaast ondersteunt u ook de dorpsgemeenschap.

Advertentie
€75,-

Uw advertentie verschijnt (in een carousel) rechts onderaan op de homepage en in de rechterkolom bij alle nieuwsberichten. De advertentie kan gelinkt worden naar uw website of bedrijfsprofiel-pagina op deze website.

De kosten voor deze advertentie zijn €75,00 per jaar. U krijgt per mail een factuur toegestuurd. Er wordt elk jaar opnieuw gevraagd of u deze advertentie wilt behouden.

Bedrijfsprofiel pagina
€50,-

Heeft u een bedrijf in De Groeve of wilt u als bedrijf zichtbaar zijn op de website van De Nieuwsmolen? U kunt uw eigen bedrijfsprofiel-pagina aanmaken en beheren. Uw bedrijf komt in de lijst te staan op de pagina bedrijven.

De kosten voor deze bedrijfsprofiel pagina bedragen €50,- per jaar. U krijgt per mail een factuur toegestuurd. Er wordt elk jaar opnieuw gevraagd of u deze pagina wilt behouden.